Wake up

Centrum voor yoga, meditatie en levenskunst


Aurora Marcia van den Berg
www.yogoya.nl

Yoga betekent voor mij vooral jezelf zijn en verantwoordelijkheid nemen voor je eigen geluk. Maar wat betekent dat eigenlijk, jezelf zijn? Al van jongs af aan worden we gevormd door onze ouders, vrienden, opleidingen en de samenleving en naarmate we ouder worden merken we dat we ons heel veel denkbeelden en ideeën hebben eigen gemaakt die niet van onszelf zijn. Wat is authenticiteit en wat zijn jouw diepste verlangens? Hoe kom je bij de ware bron, bij je levensenergie en creatiekracht?

Yoga helpt je bewust te worden van wat er in jou leeft en om gehoor te geven aan de signalen van het lichaam. Als hulpmiddel gebruiken we daarbij de adem. Door met de aandacht (geest) naar bepaalde plekken in het lichaam te gaan, ernaartoe te ademen ontstaat er een werkelijk gevoel van verbinding tussen lichaam en geest. In mijn lessen mag alles er zijn zoals het zich aandient. Alles mag en niets moet. Wat is er nodig om gewoon te zijn in een oefening? Om uit het oordeel te stappen en te ontspannen? Ademen. Toelaten. Genieten. De waarnemer zijn van wat is.

Dat is wat vooral ook nodig is bij een geboorte. Sinds 2011 ben ik mij gaan specialiseren in zwangerschapsyoga en help ik zwangere vrouwen (en hun partners) in de voorbereiding op de bevalling. Op de website van YOGOYA vind je meer informatie over zwangerschapsyoga lessen en groepscursussen bij 't Haagsch Geboortehuys en prive-cursussen. 

Omdat ik graag met de energie van vrouwen werk is de Hatha yoga les exclusief voor vrouwen. Dit maakt de les ook uitstekend geschikt voor vrouwen die kortgeleden bevallen zijn. Er is veel ruimte voor bewust ademen en energiemanagement en het ontdekken van de eigen grenzen staat centraal. We werken veel met meridiaanstrekkingen om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te stimuleren. Maar bovenal ligt in deze les het plezier en genieten van de yogabeleving centraal. 

Je kunt bij YOGOYA ook terecht voor zanglessen, mantrazingen en stemcoaching en van april tot oktober zijn er ook strandyoga lessen op woensdagochtend.

Lessen van YOGOYA bij Wake-up:
Donderdag 10.00-11.15 Hatha yoga voor vrouwen
Donderdag 11.30-12.45 Zwangerschapsyoga

Prijzen 2019

Abonnement YOGOYA onbeperkt

€ 48 per maand

Proefles hatha yoga

€ 8,-

Losse les hatha yoga

€ 15,-

Strippenkaart 5 x hatha yoga 

€ 65,-

Strippenkaart 10 x hatha yoga 

€ 120,-

Proefles zwangerschapsyoga 

€ 9,-

Losse les zwangerschapsyoga

€ 17,-

Strippenkaart 5 x zwangerschapsyoga 

€ 70,-

Strippenkaart 10 x zwangerschapsyoga

€ 130,-


Strippenkaart 10 x zwangerschapsyoga

€ 130,-