Zelfliefde, de weg naar binnen

Deze verdiepende yoga en meditatieworkshop is voor iedereen die de liefde voor zichzelf verder wil laten groeien en onderzoeken. Ieder mens voelt een verlangen naar erkenning.  Je wilt graag gezien en gewaardeerd worden in wie je bent. Heel vaak zoeken we die erkenning buiten onszelf. En hoezeer anderen ook van ons houden, soms blijft het verlangen in onszelf onvervuld en dat kan pijnlijk voelen en als niet toereikend. Door naar binnen te keren, kun je je verbinden met de liefde in jezelf, en leren om in alles van jezelf te houden. Je zult merken dat je jezelf dan als liefdevolle volwassene kunt ondersteunen, jezelf meer kunt waarderen en er steeds minder zelfafwijzing hoeft plaats te vinden. 

Deze dag beoefenen we yoga, is er ruimte voor een uitgebreide ontspanning en zullen er verschillende meditaties gedaan worden die zich richten op het versterken en verstevigen van jouw zelfliefde. We reflecteren, inspireren en wisselen uit met elkaar.
In de middag is er een heerlijke vegetarische lunch.

Gun jezelf een prachtig cadeau en kom mee doen met deze workshop. De kosten bedragen 85 euro inclusief lunch. Voor mensen die minder draagkrachtig zijn is er een aangepaste prijs mogelijk. Aanmelden: wakeupcentrum@gmail.com

E-mailen
Bellen
Info