Wake up

Centrum voor yoga, meditatie en levenskunst

Fiore Osmose Yoga

www.fioreosmoseyoga.nl

Voor mij betekent yoga verbinding, tussen lichaam, geest en ziel, van buiten naar binnen, bewust leven en leven vanuit liefde. Yoga begon al voor mij in de buik van mijn moeder en ik ben opgegroeid met Fiore Osmose Yoga als yogaschool.

Bij Fiore Osmose Yoga geef ik twee groepslessen voor yogabeoefenaars die graag diepgang willen ervaren, individuele yogalessen en yoga coaching sessies op aanvraag, diverse cursussen en eens per maand een verdiepende meditatieworkshop met de Yogasutra's van Patanjali als leidraad. 

Voor yoga- en meditatiedocenten verzorg ik een intervisie traject, zodat je vanuit verbinding verder leert en groeit op je eigen yogapad en het geven van yoga aan anderen. 

De lessen: Ik geef twee hatha-yoga lessen met meditatie voor ervaren, meer gevorderde yogabeoefenaars. Ik merk dat ik leerlingen echt kan inspireren als ze elke week naar mijn les toe komen, zodat we samen aan de hand van een bepaalde opbouw onszelf op de mat kunnen onderzoeken. Je bent als yoga en meditatiedocent daarom ook van harte welkom in mijn lessen.Yoga is echter voor iedereen, dus ook als je meer beginnend bent, ben je welkom voor een proefles. Elke week werk ik met een bepaald thema waarin specifieke en afwisselende yogahoudingen, verschillende meditaties en ontspanningsoefeningen aan bod komen. 

In de zomer laat ik mijn lessen geregeld op het strand plaatsvinden. Houd daarom de website bij mooi weer in de gaten, zodat je weet op welke locatie en tijdstip de les plaatsvindt.

Voor proeflessers: je bent van harte welkom in de onderstaande lessen. Wees 10-15 minuten voor aanvang van de les aanwezig, neem gemakkelijk zittende kleding mee en extra sokken. Matten, kussens en handdoeken zijn beschikbaar op lokatie. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Je kunt een proefles volgen en daarna via een abonnement of strippenkaart deelnemen aan de wekelijkse lessen.

Dag

Tijd

Yoga

Docent

Maandag*

20.15-21.45

Hatha Yoga voor Gevordenen

Fleur Fretz
Fiore Osmose Yoga*

Woensdag**

09.30-11.00

Hatha Yoga voor Gevordenen

Fleur Fretz
Fiore Osmose Yoga**

* Deze les wordt tijdelijk gegeven door Babs.

** Deze les komt tijdelijk te vervallen.

Individuele yoga coaching: In deze individuele yoga coaching sessie staat jouw persoonlijke  vraag en behoefte centraal. Misschien loop je tegen bepaalde dingen aan, voel je je overspannen, heb je fysieke en/of geestelijke klachten of heb je behoefte aan meer inzicht in waarom je bepaalde gedachten en gedragspatronen blijft herhalen. Vanuit de yogafilosofie begeleid ik je graag via uitwisseling, adem, meditatie en ontspanningsoefeningen zodat jij uitkomt bij je eigen antwoord. Je leert dat alles wat nodig is om je gelukkig, vrij en ontspannen te voelen, al in jou aanwezig is. En je, samen met mij, kunt oefenen door middel van yoga en meditatieoefeningen meer in het hier en nu aanwezig te zijn, je te verbinden met jezelf en te voelen wat je nodig hebt.

De individuele sessies vinden plaats op afspraak en duren 1 uur. Ik raad meestal aan een aantal sessies te laten plaatsvinden, zodat je echt de tijd en mogelijkheid hebt het ervarene te laten doorwerken in je dagelijkse leven en kleine oefeningen ook thuis te beoefenen.Indien je hierin interesse hebt, mail of bel mij gerust.

Meditatie workshops: Elke maand geef ik een meditatieworkshop bedoeld voor iedereen die hun yoga en meditatieproces verder willen verdiepen. Ik laat in deze workshops de yogasutra's van Patanjali een inspirerende leidraad zijn, zodat er steeds verschillende meditatie en ontspanningsoefeningen aan bod komen, die jou uitnodigen thuis te komen bij jezelf.

Fiore Osmose Yoga (maandagavond en woensdagochtend)
Bij Fleur Fretz kun je via een losse les, abonnement of 10-strippenkaart deelnemen aan de yogalessen. Bij het abonnement kun je twee keer per week deelnemen aan de lessen. Hiervoor geldt een opzegtermijn van 1 kalendermaand. De 10-strippenkaart is 4 maanden geldig. Alle lessen worden via automatische incasso van je rekening afgeschreven. Korting mogelijk indien je student of senior bent.

Proefles

€ 9,50

Losse les

€ 17

Abonnement

€ 48

10-strippenkaart

€ 141


                                             Hoofdstuk 1, sutra 2 en 3

                         "Yoga is het stilzetten van de wijzigingen van het denken"

                                         "Dan is de ziener thuis bij zichzelf"