Wake up
Centrum voor yoga, meditatie en levenskunst

Fleur Fretz

Yoga begon voor mij al in de buik van mijn moeder Bernadette. Voor mij betekent yoga verbinding van lichaam, geest en ziel. Yoga is een manier van leven, waarin ik mezelf oefen om met bewuste aandacht voor mezelf en mijn omgeving te leven. Mezelf te observeren vanuit een vriendelijke, niet-oordelende houding. En te leven vanuit liefde en vertrouwen. Ik geloof dat ieder van ons in staat is om ontspanning en vreugde te ervaren. Inmiddels geef ik ruim 18 jaar met veel plezier les aan volwassenen en kinderen. Ik ervaar het nog steeds als een groot cadeau om yoga, meditatie en bewustwording met anderen te mogen delen.

Mindful Hatha Yogalessen
Op maandag 5 september 20.15, woensdag 7 september 18.15 en zaterdag 10 september 09.30 verzorg ik een gratis proefworkshop Wake Up en Relax.
Tijdens deze proefworkshops laat ik je graag ervaren dat yoga gaat over steeds weer in het hier en nu zijn.
Je bewust te worden van de signalen van je lichaam, en de wisselwerking tussen geest en lichaam. Dat je via eenvoudige lichaamshoudingen, adem en meditatieoefeningen jezelf kunt oefenen in aandachtig aanwezig zijn. En dat je hierdoor gemakkelijker kunt loslaten wat niet langer nodig is.  Hierdoor ontstaat ruimte voor diepe ontspanning.

De workshops zijn bedoeld om je kennis te laten maken met de mindful hatha yogalessen die ik wekelijks geef. Na afloop van de workshop krijg je een Wake Up en Relax goodie bag mee naar huis, zodat je vol nieuwe inspiratie ook thuis wakker en ontspannen mag zijn.

Deelname aan de workshops is gratis, wel ontvang ik graag een aanmelding van je.

Zie rooster voor welke lesdagen en tijdstippen ik lesgeef en onder prijzen vind je alle informatie over de kosten en voorwaarden om deel te nemen aan de lessen.

Je kunt via een abonnement, strippenkaart of losse les deelnemen aan de lessen die drie keer per week plaatsvinden.
Je kunt ook online via Zoom meedoen met de les, en/of de de opname van de les terugkijken als je een keer een les mist.
Wil je opgeven voor de proefworkshop, les of cursus of heb je vragen? Wees van harte welkom om me te bellen of mailen.