Wake up
Centrum voor yoga, meditatie en levenskunst

7 kwaliteiten van yoga
Hoe yoga je alledaagse leven kan verrijken

Data: 7 november t/m 24 december
Tijd: Maandag 20.15-21.45 / Woensdag 18.15-19.45 / Zaterdag 09.30-11.00
Kosten : 100 euro of via maandabonnement deelnemen

In deze reeks staan dit keer 7 verschillende kwaliteiten centraal die we op de yogamat kunnen oefenen, en kunnen doorwerken in het dagelijkse leven daarbuiten. In de les oefen je met verschillende yogahoudingen om te ervaren hoe een bepaalde kwaliteit voelt in je lichaam. Hoe voelt ruimte en waar merk je op iets krachtig voelt in je lijf? Welke oefening zou je op een dag kunnen doen voor jezelf om hierin te oefenen?
In de meditatie en ontspanning die aansluit bij de specifieke kwaliteit kijken je dieper naar de persoonlijke betekenis van deze kwaliteit. Hoe draagt bijvoorbeeld present zijn, of ruimte innemen bij aan meer vreugde en ontspanning in je dagelijkse zijn?
In elke les geef ik je graag concrete oefeningen mee, die je in het klein dagelijks kunt beoefenen voor jezelf.
De volgende kwaliteiten komen aan bod:
Present-zijn/Ontspannen beweging/Kracht en Flexibiliteit/Evenwichtigheid/Ruimte ervaren/ Verbinding/Stilte

Het mooist is het als je alle lessen kunt bijwonen. Op die manier gun je jezelf de mogelijkheid om echt een aantal lessen te oefenen met de basisprincipes uit de yoga en te ervaren wat voor jou helpt in ontspannen.
De lessen zijn wel ook afzonderlijk te volgen.

Je krijgt elke week een inspiratiemail om met de kwaliteit van de week thuis verder te oefenen.
Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben, maar deze cursus kan evenzeer interessant zijn voor mensen die al langer yoga beoefenen.
Kijk of je 10 minuten van te voren aanwezig kunt zijn, dan is er een kopje thee voor je. Er zijn matten, dekens en meditatiekussens beschikbaar in de studio.