Wake up
Centrum voor yoga, meditatie en levenskunst

Reis door de chakra's Introductieworkshop
Zaterdag 10 september 11.30-13.30
Kosten 25 euro 

Tijdens deze introductieworkshop staan de chakra's centraal. Deze energiecentra van ons lichaam vertellen ons van alles, de kunst bestaat er in met bewuste aandacht te luisteren naar de boodschap die het voor je heeft.
In de workshop geef ik meer informatie over wat chakra’s zijn en wat yoga, meditatie, adem en ontspannings oefeningen voor je kunnen betekenen in het reguleren van je energie.
Van hieruit wil ik je vooral bewust laten voelen hoe je kunt opmerken of er balans of disbalans is in een bepaald energiegebied. Yoga ondersteunt je in het bewust worden van je lichaam, en reikt eenvoudige oefeningen aan die voor iedereen te doen zijn, om een teveel aan energie los te laten of bij te weinig energie weer op te laden. Dan is er ruimte om weer evenwicht tussen lichaam en geest te ervaren.

Deze workshop is voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat yoga en meditatie is en kan betekenen voor je. Of je nu beginnend bent met yoga, of al langer yoga beoefent, je bent van harte welkom.  Meld je juist ook aan als je bepaalde fysieke beperkingen hebt of stress en spanningsklachten ervaart.
Vanuit deze workshop kun je je aanmelden voor de 7 weken chakrayoga reeks, die start in de week van 10 september.