Wake up

Centrum voor yoga, meditatie en levenskunst

Reis door de chakra's 23 mei t/m 4 juli 2022
Maandag 20.15-21.45 en Zaterdag 09.30-11.00
Kosten: 100 euro voor 7 lessen  Losse les 17,50
De komende 7 weken staan de chakra's centraal. Deze energiecentra van ons lichaam vertellen ons van alles, de kunst bestaat er in met bewuste aandacht te luisteren naar de boodschap die het voor je heeft.
Elke week komen verschillende oefeningen aan bod, die je stil laten staan bij het laten stromen en bekrachtigen van energie, zodat je meer vanuit een verbinding tussen hoofd, hart en ziel kunt leven.
De meditatie en ontspanning in de les sluiten aan bij het specifieke chakra van die week.
De thema's die in de lessen worden aangereikt, zijn bedoeld om je in het alledaagse leven bewust stil te laten staan. Wat betekent vertrouwen, natuurlijke stroming, kracht, onvoorwaardelijke liefde, communicatie, stilte en verbinding voor jou?
En hoe komt dat tot uitdrukking in jou leven?
Je kunt deze chakrareeks volgen door live in de studio te doen, of online aan te sluiten. Kun je een keer niet, is het mogelijk de opname terug te kijken en op je eigen moment alsnog de les te volgen.


Kwetsbaarheid als kracht  Verdiepende yoga en meditatieworkshop
Zondag 26 juni, 11.00-17.00
Kosten 95 euro inclusief lunch

Deze workshop is voor iedereen die het kwetsbare en krachtige in zichzelf wil ontmoeten.
Te onderzoeken hoe moed, verwondering en kwetsbaar durven zijn, je echt laten leven vanuit liefde en passie voor het leven.
Deze dag beoefenen we yogahoudingen die bijdragen aan stevigheid en kracht, en staan we via schrijf-en deelmomenten stil bij momenten waarin jij je kwetsbaar en krachtig voelt.
De meditaties door de dag heen laten je steeds dieper zinken in wat het voor jou betekent om kwetsbaarheid als kracht in te zetten.
Als je durft te zijn met alles wat in je is, en het echt open kunt aankijken, zal je merken dat het je niet langer hoeft te belemmeren om het leven te leven waar je diep van binnen naar verlangt.
Deze dag is juist voor mensen die al langer yoga en meditatie beoefenen en behoefte hebben aan verdieping en inspiratie in hun proces. Ik sta ervoor open als je graag via een dienstenuitwisseling mee wilt doen aan de dag. Daarnaast is er ook korting mogelijk als je minder draagkrachtig bent.
De dag gaat door bij 6 deelnemers.