Wake up

Centrum voor yoga, meditatie en levenskunst


Aurora Marcia van den Berg
www.yogoya.nl

Yoga betekent voor mij vooral jezelf zijn en verantwoordelijkheid nemen voor je eigen geluk. Maar wat betekent dat eigenlijk, jezelf zijn? Al van jongs af aan worden we gevormd door onze ouders, vrienden, opleidingen en de samenleving en naarmate we ouder worden merken we dat we ons heel veel denkbeelden en ideeën hebben eigen gemaakt die niet van onszelf zijn. Wat is authenticiteit en wat zijn jouw diepste verlangens? Hoe kom je bij de ware bron, bij je levensenergie en creatiekracht?

Yoga helpt je bewust te worden van wat er in jou leeft en om gehoor te geven aan de signalen van het lichaam. Als hulpmiddel gebruiken we daarbij de adem. Door met de aandacht (geest) naar bepaalde plekken in het lichaam te gaan, ernaartoe te ademen ontstaat er een werkelijk gevoel van verbinding tussen lichaam en geest. In mijn lessen mag alles er zijn zoals het zich aandient. Alles mag en niets moet. Wat is er nodig om gewoon te zijn in een oefening? Om uit het oordeel te stappen en te ontspannen? Ademen. Toelaten. Genieten. De waarnemer zijn van wat is.

Dat is wat vooral ook nodig is bij een geboorte. Sinds 2011 ben ik mij gaan specialiseren in zwangerschapsyoga en help ik zwangere vrouwen (en hun partners) in de voorbereiding op de bevalling. Op de website van YOGOYA vind je meer informatie over zwangerschapsyoga lessen, groepscursussen en prive-cursussen. 

Je kunt bij YOGOYA ook terecht voor individuele coaching, zang/stemcoaching en van april tot oktober zijn er strandyoga lessen op woensdagochtend. Ook verzorg ik energetische en muzikale ondersteuning tijdens evenementen. 

Kijk voor meer info op www.yogoya.nl

Donderdag 11.30-12.45 Zwangerschapsyoga

Prijzen 2019

Abonnement YOGOYA onbeperkt
(te combineren met zwangerschapsyogalessen in 't Haagsch Geboortehuys)

€ 48 per maand

Proefles zwangerschapsyoga 

€ 9,-

Losse les zwangerschapsyoga

€ 17,-

Strippenkaart 5 x zwangerschapsyoga 

€ 70,-

Strippenkaart 10 x zwangerschapsyoga

€ 130,-