Met aandacht
bewegen, mediteren en ontspannen

Priveyoga aan huis en in de studio

Heb je specifieke lichamelijk klachten, moeite met ontspannen of lukt het je vaak niet om ’s avonds in slaap te vallen? Dan kan ik een individueel yogaprogramma voor je ontwikkelen dat bestaat uit lichamelijke oefeningen, ademhalings-, meditatie- en ontspanningsoefeningen.

Je volgt de individuele yogalessen bij mij in de praktijk of online. Als je dat wilt kan ik video-opnames maken van deze lessen, zodat je ook thuis aan de slag kunt met de oefeningen. Door de oefeningen te herhalen, zal je merken dat je klachten op den duur verminderen. Je valt bijvoorbeeld makkelijker in slaap of hebt minder lichamelijke spanningen aan het eind van de dag.
Ik geloof in de kracht van herhaling. Om te veranderen en nieuwe gewoontes aan te leren is oefening nodig. Daarom stel ik meestal voor minimaal 5 individuele lessen bij me te volgen. Zo kan ik je tijdens de lessen begeleiden en oefeningen zo goed mogelijk laten aansluiten bij jouw behoefte. Tussen de lessen kun je thuis oefenen en ervaren wat de effecten zijn voor je lichaam en geest.
Ik geef ruim 15 jaar yogales. In mijn individuele yogalessen en -coaching heb ik mensen begeleid met spanningsklachten, burn-out en depressie, maar ook mensen die te maken hebben met longziektes zoals COPD, longemfyseem en astma. Daarnaast kan ik je begeleiden als je rug-, schouder- en nekklachten hebt, of als je door een chronische ziekte veel pijnklachten ervaart.

Priveyoga Aan Huis

Wil je graag yoga en ontspanningsoefeningen wanneer en waar het jou het beste uitkomt?
Ik kom graag thuis bij jou een privésessie geven. Ik neem matten, kussens en dekens mee, jij bepaalt wanneer en in welke ruimte van jouw huis de sessie plaatsvindt.
Het kan voor jou fijn zijn dat ik naar je toe kom omdat je niet meer zo mobiel bent, of omdat jij je prettiger en meer op je gemak voelt in je eigen omgeving. Of je kunt op deze manier prive en werk beter met elkaar combineren. Hoe dan ook, ik kom graag in Den Haag en omgeving naar je toe.
Een priveyoga sessie aan huis kost 70 euro. Wil je op regelmatige basis les, is een korting uiteraard bespreekbaar.

E-mailen
Bellen
Info