Wake up

Centrum voor yoga, meditatie en levenskunst

"Yoga is not about doing difficult poses, but about being calm in all situations.”

Deze week op verschillende dagen strandyoga bij Wake-Up Yoga: 

Strandyoga op maandag 22 juli om 19.30 uur, woensdag 24 juli om 09:30 uur en donderdag 25 juli om 18.45 uur.
Locatie: Zuiderstrand 1, bij opgang strandtent La Cantina
Meenemen: handdoek, flesje water en eventueel een fleecedeken.

Op deze dagen en tijdstippen is er dus alleen les op het strand en niet in de studio. Op de andere dagen en tijdstippen vinden de lessen plaats in de studio.

Je kunt via een abonnement, strippenkaart of via Onefit deelnemen aan de les. Een losse les kan ook, die is € 16.

Kom bij ons ervaren hoe yoga je met lichaamshoudingen, meditatie-, adem-, en ontspanningsoefeningen helpt omgaan met stress en spanning en zo meer rust en ontspanning te voelen. 

Je kunt bij Wake up Yoga een proefmaand lang onbeperkt lessen volgen voor maar € 35!  

 


Onze yoga- en meditatielessen, yoga coaching, workshops, stiltewandelingen en verdiepende yogacursussen zijn bedoeld om thuis te komen bij jezelf.

Thuiskomen bij jezelf betekent niets anders dan rust en balans ervaren in het moment en weten wat wezenlijk is, namelijk de liefde, stilte en wijsheid, al in jou aanwezig is. 

Door yoga te beoefenen, verbind je lichaam, geest en ziel met elkaar en ervaar je meer rust en ontspanning.

Wake up Yoga is de plek voor inspirerende hatha yoga lessen in Den Haag, waar yoga mag gaan over innerlijke rust te vinden in alle momenten van het leven.

Wij geven graag yogales in kleine groepen, en ons gezamenlijke motto is “niets moet, alles mag”, zodat je je hier welkom voelt om yoga op jouw eigen manier te beoefenen.

We vinden het verder belangrijk om individuele aandacht in de lessen te geven. We werken graag met thema’s, zoals dankbaarheid, rust of leven vanuit je hart, waardoor steeds weer verschillende houdingen, adem-, meditatie-, en ontspannings-oefeningen aan bod komen.