Wake Up

Centrum voor yoga, meditatie en levenskunst

Wij wensen jullie een prachtig 2019! Kom bij ons ervaren hoe yoga je met lichaamshoudingen, meditatie-, adem-, en ontspanningsoefeningen helpt omgaan met stress en spanning. 

Je kunt bij ons een maand onbeperkt lessen volgen voor maar € 35 i.p.v. € 57 en echt ervaren wat yoga voor jou kan betekenen. 


Wake up, je hoeft niets te doen, alleen maar te Zijn

Wie zijn wij?  

Wij zijn een collectief van zelfstandige yoga- en meditatiedocenten die in dit centrum graag verbinden en inspireren.

Oorspronkelijk allemaal opgeleid binnen de traditie van Osmose en Bernadette Fretz, geven wij graag op een eigen wijze invulling aan yoga als levenskunst. 

Onze yoga- en meditatielessen, yoga coaching, workshops, stiltewandelingen en hatha-yoga docenten opleiding zijn bedoeld voor iedereen die thuis wil komen bij zichzelf.

Thuiskomen bij jezelf betekent niets anders dan rust en balans ervaren in het moment en weten wat wezenlijk is, namelijk de liefde, stilte en wijsheid, al in jou aanwezig is. 

Door yoga te beoefenen, verbind je lichaam, geest en ziel met elkaar en ervaar je meer rust en ontspanning.

Wake-Up is de plek voor inspirerende hatha-yoga lessen in Den Haag, waar yoga mag gaan over innerlijke rust te vinden in alle momenten van het leven!

Bij Wake-Up geven wij graag yogales in kleine groepen, en is ons gezamenlijke motto is “niets moet, alles mag”, zodat je je hier welkom voelt om yoga op je eigen manier te beoefenen.

We vinden het verder belangrijk om individuele aandacht in de lessen te geven. We werken graag met thema’s, zoals dankbaarheid, rust of leven vanuit je hart, waardoor steeds weer verschillende houdingen, adem-, meditatie-, en ontspanningsoefeningen aan bod komen. 

Daarom hebben onze yogavormen ook verschillende benamingen, zodat je kunt afstemmen op je eigen behoefte op dat moment.Op die manier kun je hier vanuit je eigen behoefte yoga beoefenen en gaat het erom dat je ervaart welke yogaoefeningen jou persoonlijk meer rust, energie en een gevoel van heelheid geven.

Daarnaast geloven we bij Wake-Up in de kracht van oefening en herhaling. Kom daarom graag vaker per week deelnemen aan de lessen en volg een tijd lessen bij een specifieke docent. 

Op die manier kun je ervaren hoe het is om in bepaalde opbouw yoga te beoefenen, en dat een bepaalde docent jou kan inspireren om je eigen yoga en meditatieproces verder te verdiepen. De docente kan je bepaalde oefeningen voor thuis meegeven als je wilt, of een bepaalde meditatieoefening aan bod laten komen die voor jou prettig werkt. Yoga op de mat beoefenen ondersteunt je dan om yoga op jouw manier in het dagelijkse leven toe te passen.