Wake up

Centrum voor yoga, meditatie en levenskunst

Prijzen

In ons centrum, midden in het hart van Den Haag, kun je op verschillende manieren deelnemen aan de yogalessen. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden en bijbehorende prijzen.

Wake up Yoga abonnement
Wil je onbeperkt kunnen deelnemen aan alle yogalessen in het centrum en graag op verschillende dagen en tijdstippen komen, dan is het Wake-Up abonnement iets voor jou. Er geldt een opzegtermijn van 1 kalendermaand. Dit abonnement wordt via automatische incasso van je rekening afgeschreven.

Wake up Yoga abonnement

Proefabonnement van 1 maand onbeperkt yogalessen

€ 57

€ 35 (eenmalig)

Diverse mogelijkheden

Daarnaast kun je bij de verschillende yogadocenten afzonderlijk deelnemen aan de yogalessen. Heb je behoefte aan begeleiding van een vaste docent en wil je graag op regelmatige dagen en tijdstippen les volgen, dan is dat wellicht de beste optie voor je. Elke docent hanteert eigen prijzen. Deze wijken dus onderling enigszins af. Op de betreffende pagina van de docent staan de verschillende prijzen vermeld.

Onefit

Ook met een Onefit abonnement ben je van harte welkom bij al onze lessen. Maak vooraf je reservering en check in zodra je bij ons binnen bent. We zien graag even je check-in voor onze eigen administratie.