Met aandacht
bewegen, mediteren en ontspannen

Zwangerschapsyoga Den Haag

Zwanger zijn is een bijzonder en intens proces waarin je lichaam een groot aantal veranderingen ondergaat en in alle liefde jouw kindje draagt! In onze wekelijkse lessen leer je bewust met alle veranderingen om te gaan; je lichaam soepel en sterk te houden ofwel verbeteren en op verschillende manieren ruimte te maken voor je kindje.

Je wordt je bewust van de diepe kracht en basisvertrouwen in jezelf die je gebruikt voor de bevalling. En de lessen bieden een moment van rust en geven je de mogelijkheid om bewust aandacht aan jezelf en je kindje te schenken. Bevallen gaat immers het meest makkelijk wanneer je kunt ontspannen.
Dat ben je; als je vol vertrouwen van jezelf, je kindje en het bevallingsproces bent!

We bieden wekelijks doorlopende groepslessen, waarbij je kunt instromen wanneer je daar zelf behoefte aan hebt. We raden je aan tussen de 12 en 25 weken te beginnen en de wekelijkse lessen te volgen tot aan je uitgerekende datum, voor een betere fysieke en mentale balans en een goede voorbereiding op je bevalling.  Maar ook als je later in de zwangerschap pas kunt/wilt meedoen ben je welkom, het werkt altijd in je voordeel!


Lessen worden gegeven op dinsdagavond door Assal. Van 17.45 tot 19.00 uur en van 19.15 tot 20.30 uur.
Aanmelden of vragen ga naar: https://www.vansi.eu


E-mailen
Bellen
Info