Met aandacht
bewegen, mediteren en ontspannen

WaDit is een nieuwe pagina.W

Hieronder delen anderen hun persoonlijke ervaring van mijn begeleiding in de individuele sessies.
Ik ervaar het nog steeds als een groot cadeau om mensen op deze manier te mogen begeleiden.

Mirjam 
"Fleur heeft mij ondersteund in een periode waar ik teveel van mezelf vroeg en op 'overlevingsstand' stond. In de sessies heeft ze mij laten ervaren dat het ok is om bepaalde gevoelens en gedachtes er te laten zijn zonder het teveel te hoeven verklaren of analyseren. Ze heeft me geholpen om de liefdevolle kant in mezelf meer ruimte te geven en hierdoor kon ik stapje voor stapje mezelf steeds beter bieden wat ik nodig had. Dit was en is nog steeds van onbeschrijfelijke waarde voor mij".

Ben
"
Met veel geduld en op zeer warme betrokken wijze begeleidt Fleur me al jaren op mijn pad naar een leven met innerlijke rust en kracht, wat me steeds beter lukt".

Merel 
"Fleurs hartelijkheid en oprechtheid zijn zo aanspreekbaar. Op een ongedwongen en authentieke manier nodigt ze je uit en bemoedigt ze je aan tot blijvend zelfonderzoek. Naar mijn mening past haar in dit kader de omschrijving van yoga-psycholoog het best. Destijds voelde ik me mentaal en lichamelijk verwijderd; alles leek pijn te doen. Sensitief en ‘spot-on’ wist ze de kern te raken en mij weer terug te brengen naar de onlosmakelijke verbinding tussen lichaam, geest en ziel".

Jasper
"Fleur heeft mij geleerd rust en vertrouwen te vinden in mijn eigen lichaam, van denken om te schakelen naar voelen. Naast ontspannende fysieke oefeningen doet ze dat door vragen te stellen, zonder te oordelen of een oordeel te vragen. Die aanpak helpt mij enorm om hinderlijke gedrags- en gedachtenpatronen te doorbreken". 

Huug
"Fleurs benadering kenmerkt zich door belangstelling, compassie, ervaring en humor.
Tijdens een sessie lukt het me uit mijn hoofd te komen en in mijn gevoel.
Steeds weer herken en erken ik dat er verschillende componenten van mijzelf zijn, die er allemaal mogen zijn.
Dan is er aanvaarding in plaats van verzet en voel ik mij meer compleet en in evenwicht.
Ook al lijken die componenten op het eerste gezicht verwarrend, tegenstrijdig en ontregelend.
Er zijn thema’s die geregeld als een rode draad terugkomen; Fleur blijft geduldig en geeft steeds weer op een andere manier inzicht. De sessies helpen mij te voelen dat ik ertoe doe!"


E-mailen
Bellen
Info