Met aandacht
bewegen, mediteren en ontspannen

Yoga coaching, individuele 1:1 begeleiding op maat

Yoga en coaching vormen een krachtige combinatie die je kan helpen om je balans terug te vinden. Ik geloof dat alles wat je nodig hebt om een gelukkig, vrij en ontspannen leven te leiden eigenlijk al in je aanwezig is. Maar soms kun je daar wel een beetje hulp bij gebruiken.

In de individuele yogacoachingsessies staat jouw behoefte centraal. Je kunt bijvoorbeeld bij me terecht als je tegen obstakels aanloopt in je leven, werk of relaties. Maar ook als je gespannen bent, of fysieke of lichamelijk klachten hebt.
Ik begeleid je vanuit de yogafilosofie. We voeren gesprekken en we doen samen ademhalings-, meditatie- en ontspanningsoefeningen. De yoga- en meditatieoefeningen helpen je om meer in het hier en nu te zijn en te voelen wat je nodig hebt. De oefeningen wissel ik af met vragen die je helpen om inzicht te krijgen in terugkerende negatieve gedachten of gedragspatronen.

Door de jaren heen heb ik diverse mensen begeleid die op een bepaalde manier vastgelopen waren. Moeite hadden om bepaalde hardnekkige negatieve gedachtenpatronen los te laten of een bepaalde keuze in hun leven te maken rondom werk of in relaties met anderen. Anderen wilden meer leven vanuit hun hart, maar hadden geen idee hoe dat te realiseren. Sommige mensen hebben behoefte aan handvatten om om te gaan met een bepaald verlies. Hoe leef je verder na het verlies van een dierbaar iemand, of laat je een toekomstdroom los die niet haalbaar blijkt te zijn?
Ook psychische en fysieke ziekte zorgen ervoor dat je afscheid mag nemen van wie je was en jezelf opnieuw mag leren kennen.

Praktische informatie
Een individuele yogacoachingsessie duurt 1 uur. Ik raad meestal aan om minimaal 5 individuele sessies te volgen, zodat we genoeg tijd hebben om jouw specifieke vraag uit te diepen. Dat geeft je ook de gelegenheid om thuis zelf te oefenen en te ervaren hoe yoga en onze gesprekken doorwerken in je dagelijks leven. Vaak kan ik je in een paar sessies al op weg helpen.
Wil je weten of individuele yogacoaching je kan helpen? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend eerste telefonisch kennismakingsgesprek. Hierin kun jij vertellen waar je behoefte aan hebt en kan ik aangeven wat ik je hierin zou kunnen aanbieden. |
De kosten voor een individuele sessie bedraagt 70 euro.

E-mailen
Bellen
Info