Met aandacht
bewegen, mediteren en ontspannen

Mindful Chakra Yoga
7 weken reeks

Het is niet meer mogelijk om aan te sluiten bij de yogalessen.

Elke week staat 1 van de zeven energiegebieden (chakra’s) centraal. Bij ieder chakra komen verschillende lichaamshoudingen, adem, meditatie en ontspanningshoudingen aan bod, die je ondersteunen in het reguleren van je energie. Sommige chakra's zijn overmatig actief en mogen tot rust komen, terwijl in andere lichaamsgebieden de energiestroom bekrachtigd kan worden.

Ook staan we stil bij de mentale, emotionele en spirituele betekenis van elk chakra. Wat komt een bepaalde blokkade je bijv. vertellen over je ervaring van vertrouwen, de mate waarin je communiceert of dat je leeft vanuit je werkelijke verlangens? In de bijpassende meditatie en ontspanningsoefening onderzoek je die vragen verder voor jezelf. De thema's die in de lessen worden aangereikt, zijn bedoeld om je in het alledaagse leven bewust stil te laten staan. Wat betekent vertrouwen, natuurlijke stroming, kracht, onvoorwaardelijke liefde, communicatie, stilte en verbinding voor jou?
En hoe komt dat tot uitdrukking in jou leven?

Praktische informatie:
Het mooist is het als je alle lessen kunt bijwonen. Op die manier gun je jezelf de mogelijkheid om echt een aantal lessen te oefenen met de basisprincipes uit de yoga en te ervaren wat voor jou helpt in ontspannen.
De lessen zijn wel ook afzonderlijk te volgen.

Je krijgt elke week een inspiratiemail om met een bepaald chakra bezig te zijn.
Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben, maar deze cursus kan evenzeer interessant zijn voor mensen die al langer yoga beoefenen.
Kijk of je 10 minuten van te voren aanwezig kunt zijn, dan is er een kopje thee voor je. Er zijn matten, dekens en meditatiekussens beschikbaar in de studio.

Je kunt via een maandabonnement, strippenkaart of via een losse les deelnemen aan deze chakrayogareeks.
Je kiest zelf of je op maandag, woensdag of zaterdag wilt deelnemen. Je kunt elke week op een vast moment komen, of iedere week op een ander moment deelnemen.
Ook kun je op maandag en zaterdag online (via Zoom) deelnemen. Elke week is er een opname van de les, zodat je deze op een zelfgekozen moment kunt terugkijken.


E-mailen
Bellen
Info