Met aandacht
bewegen, mediteren en ontspannen

Fleur Fretz

Eigenlijk beoefen ik al yoga vanaf het moment dat mijn moeder zwanger was van mij. Mijn naam is Fleur Fretz en mijn moeder Bernadette was yogadocente. Zij leerde me hoe waardevol yoga kan zijn in het dagelijks leven. Van jongs af aan wil ik weten wat mensen drijft. Door die nieuwsgierigheid ga ik graag in gesprek met mensen over grote thema’s in hun leven. Ik wil weten waar hun hart sneller van gaat kloppen en welke gebeurtenissen ze hebben gemaakt tot wie ze zijn.

Ik heb humanistiek gestudeerd met als richting geestelijke verzorging. Hierdoor ben ik geoefend in het luisteren, en stellen van vragen die kunnen leiden naar antwoorden over de betekenis en zin van het leven. Wat komt ziekte je vertellen of een bepaalde verlieservaring? Hoe ga je om met ingrijpende gebeurtenissen of stress op je werk of in je gezinssituatie?

Daarnaast heb ik diverse (inter)nationale yoga-, meditatie-, kinderyoga opleidingen gevolgd.
Inmiddels geef ik ruim 20 jaar met veel plezier en toewijding yogales aan kinderen, zwangere vrouwen, mensen met bepaalde psychische en/of fysieke beperkingen en aan mensen die graag bewust willen leven, bewegen en ontspannen.
Ook ben ik jarenlang eigenaresse geweest van een yogaopleidingsinstituut Fiore Osmose Yoga waarin ik samen met mijn moeder Bernadette en een team van enthousiaste docenten, mensen heb opgeleid tot yoga-, en meditatiedocent.

Het is mijn missie om mensen te verbinden met zichzelf, ze te laten leven vanuit hun werkelijke verlangens en behoeften. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen kan leven vanuit vreugde, vervulling en zingeving en kan leren dragen wat is, en wat is geweest in het leven.

Ik ben dol op reizen, mijn driejarige zoon Zsiga en mijn partner Thomas, en zijn in de natuur. Ik hou van dansen en diepzinnige gesprekken. Ik heb moeite met oppervlakkig contact, en vind het niet fijn als ik het gevoel heb dat mensen niet eerlijk zijn. Verder omschrijven mensen mij als zorgzaam, liefdevol, ondersteunend en soms ook confronterend.  Ik denk dat ik goed in staat ben om door te vragen, en mensen liefdevol en bemoedigend te ondersteunen in hun persoonlijke processen. E-mailen
Bellen
Info