Wake up
Centrum voor yoga, meditatie en levenskunst

Wie zijn wij

Wake Up is opgezet door Fleur Fretz, eigenaresse van de studio. Van 1985 t/m 2017 heeft Fiore Osmose Yoga als yogaschool op deze plek bestaan. Samen met haar moeder Bernadette Fretz heeft Fleur met veel plezier honderden leerlingen opgeleid tot hatha-yoga, meditatie, kinderyoga en zwangerschapsyogadocent. Sinds 2017 is Wake Up een centrum waar mensen mogen zijn wie ze zijn, en je je eigen yoga en levenskunst mag ontdekken. Dat betekent samen yoga en meditatie beoefenen, diep ontspannen, maar ook met elkaar uitwisselen en stilstaan bij wat voor jou waardevol en wezenlijk is in dit leven.
 De verschillende docenten, coaches en trainers geven zelfstandig ieder hun eigen invulling aan de lessen, cursussen en workshops bij Wake Up. Je bent dus ook van harte welkom wanneer je de ruimte van Wake Up wilt huren voor jouw persoonlijke activiteiten.


Fleur Fretz geeft in het centrum mindful hatha yogalessen, thema yogalessen, ontspanningscursussen (van stress naar ontspanning), meditatieworkshops, en verdiepende yoga inspiratiedagen. Zij geeft daarnaast priveyoga sessies aan huis en begeleid  mensen in op maat ontwikkelde yoga en coachingstrajecten. Zij is tevens de eigenaresse van Wake Up en degene met wie je contact kunt opnemen wanneer je meer wilt weten over het huren van de studio. 

Vanessa en Assal van Studio Vansi  verzorgen wekelijkse zwangerschapsyoga, voorbereidende bevallingsworkshops en moeder & babyyoga cursussen in het centrum. Voor meer informatie hierover: https://vansiyoga.eu )

Irene Lahde (Rest. Breathe. Be) geeft engelstalige yoganidralessen en engelstalige ademhalingslessen.

Voor meer informatie en om je aan te melden kun je het beste direct met de betreffende persoon contact opnemen.
Onder iedere pagina vindt je een website, e-mailadres en/of telefoonnummer vermeld.
Ook kun je ons contactformulier invullen, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.