Met aandacht
bewegen, mediteren en ontspannen

Wie zijn wij

Wake Up Centrum Den Haag is opgezet door Fleur Fretz, eigenaresse van de studio. Van 1985 t/m 2017 heeft Fiore Osmose Yoga als yogaschool op deze plek bestaan. Samen met haar moeder Bernadette Fretz heeft Fleur met veel plezier honderden leerlingen opgeleid tot hatha yoga, meditatie, kinderyoga en zwangerschapsyogadocent. Sinds 2017 is Wake Up een centrum waar mensen mogen zijn wie ze zijn, en je je eigen yoga en levenskunst mag ontdekken. Dat betekent samen yoga en meditatie beoefenen, diep ontspannen, maar ook met elkaar uitwisselen en stilstaan bij wat voor jou waardevol en wezenlijk is in dit leven.
 De verschillende docenten, coaches en trainers geven zelfstandig ieder hun eigen invulling aan de lessen, cursussen en workshops bij Wake Up Centrum. Je bent dus ook van harte welkom wanneer je de ruimte van Wake Up Centrum wilt huren voor jouw persoonlijke activiteiten.


Fleur Fretz geeft in Wake Up Centrum Den Haag mindful hatha yogalessen, thema yogalessen, ontspanningscursussen (van stress naar ontspanning), meditatieworkshops, en verdiepende yoga inspiratiedagen. Zij geeft daarnaast privé-yoga sessies aan huis en begeleid  mensen in op maat ontwikkelde yoga en coachingstrajecten. Zij is tevens de eigenaresse van Wake Up Centrum Den Haag en degene met wie je contact kunt opnemen wanneer je meer wilt weten over het huren van de studio. 

Fleur: 'Yoga begon voor mij al in de buik van mijn moeder Bernadette. Voor mij betekent yoga verbinding van lichaam, geest en ziel. Yoga is een manier van leven, waarin ik mezelf oefen om met bewuste aandacht voor mezelf en mijn omgeving te leven. Mezelf te observeren vanuit een vriendelijke, niet-oordelende houding. En te leven vanuit liefde en vertrouwen. Ik geloof dat ieder van ons in staat is om ontspanning en vreugde te ervaren. Inmiddels geef ik ruim 20 jaar met veel plezier les aan volwassenen en kinderen. Ik ervaar het nog steeds als een groot cadeau om yoga, meditatie en bewustwording met anderen te mogen delen.'

Vanessa en Assal van Studio Vansi  verzorgen wekelijkse zwangerschapsyoga, voorbereidende bevallingsworkshops en moeder & baby yoga cursussen. Voor meer informatie hierover: https://vansiyoga.eu )

Irene Lahde (Rest. Breathe. Be) geeft engelstalige Yoga Nidra & ademhalingslessen; 1:1 coaching en ontspanningscursussen.

 Evelyne van der Want ( Mindseads ) geeft een 8-weken mindfulness training bij Wake Up. Zie voor meer informatie ook  https://mindseads.nl
E-mailen
Bellen
Info